快速阅读方法 - BAHASA MALAYSIA


您的孩子无法阅读和说话 Bahasa Malaysia?

Bahasa Malaysia 世界上最简单的语言之一!

>> 但是如果您不知道最好的方法,那将是最难学习的语言 <<

Your kids cannot read & speak in Bahasa Malaysia?

Bahasa Malaysia is one of the easiest language in the world!
>> But it would be the hardest language to learn if you didn't know the best method <<

RAHSIA

Kini Didedahkan!

CARA MUDAH AJAR ANAK CEPAT MEMBACA

15 MINIT JE SETIAP HARI 

 BARANG SAMPAI BARU BAYAR 

"Tadika pertama yang saya tubuhkan mula beroperasi pada tahun 2008. Bermakna tahun 2021 ni sudah 13 tahun saya bergelumang dengan pendidikan awal kanak-kanak secara serius.

Pada awalnya, saya menggunakan buku & kaedah yang biasa juga digunakan di tadika-tadika lain. Tapi anak-anak kecil ni amik masa lebih 6 bulan untuk mahir membaca suku kata terbuka.

Waktu tu saya mula fikir cara untuk bantu anak-anak kecil ni boleh membaca dengan lebih cepat tapi tak perlu guna buku, tak dipaksa atau tertekan. Sebab anak-anak ni tak boleh tengok buku lama-lama. Sekejap je hilang fokus. Diorang fikir nak main je.

Jadi saya mula gabungkan beberapa alat bantu mengajar, kaedah mengajar, lagu-lagu dan alat permainan. Saya mencuba gabungan beberapa kaedah, teknik, nyanyian & permainan. Sehinggalah terhasilnya Teknik Pantas Membaca yang saya “padatkan” dalam Kit Pantas Membaca supaya dapat memberi manfaat kepada lebih ramai kanak-kanak di Malaysia.

Kami sudah membantu lebih 50,000 anak-anak. 99% daripada mereka dapat membaca sebelum masuk ke sekolah rendah. Ternyata, Teknik Pantas Membaca TERBUKTI BERKESAN.."

Puan Affiza Mohammad adalah pencipta Kit Pantas Membaca, ibu kepada 4 orang anak, pelajar sarjana di Universiti Pendidikan Sultan Idris & pemilik rangkaian tadika & taska.


MACAM MANA CARA CEPAT PANDAI MEMBACA? 

Dengan memiliki Kit Pantas Membaca ni, anak-anak diajar dengan kaedah mudah dan pantas membaca;

Kaedah Fonik dengan kad flip dan teknik asosiasi; anak-anak pasti dapat membaca dalam masa 3 bulan

Membaca sambil bermain & menyanyi

Mengenal bunyi suku kata dan ejaan dengan betul

Membaca dengan lebih yakin

Cepat bosan? Roda Pintar dan Kad Flip pasti membuatkan anak Puan teruja!

Interactive Learning Module yang padat dengan aktiviti, menyanyi, permainan, mewarna, online games, dan macam-macam lagi. BEST NYERR.. 😊


APA YANG ADA DALAM KIT PANTAS MEMBACA? 

1. KAD IMBAS

✅ 121 huruf dan suku kata. Ianya ibarat “kunci” kepada Teknik Pantas Membaca

✅ Size: 14 cm x 8 cm

2. RODA PINTAR

✅ Roda Pintar untuk mengenal suku kata dengan lebih interaktif

✅ Size: diameter 18 cm

3. KAD FLIP

✅ Kad Flip 3 dalam 1 untuk mengenal suku kata tertutup, diftong dan juga digraf

✅ Size: 25 cm x 9 cm


 APA KATA MEREKA YANG DAH GUNA? 

"Alhamdulillah, 2 minggu dah boleh baca suku kata terbuka..” - Pn. Ena, Terengganu


"Alat ni fancy color, membantu anak-anak yang susah focus..” - Pn. Suhaslawati


"Memang terbaik! Saya pos kat FB, ramai yang tanya..” - Pn. H


"Senang nak tarik minat murid-murid. Saya guna kit ni untuk buat aktiviti dengan diorang. Murid-murid tak bosan. Kit ni sangat membantu..” - Teacher Mazliana

"Alhamdulillah.. Anak saya boleh follow, senang dan mudah. Very colourfull. Saya bagi pada tutor dia untuk guide dengan lebih mudah." - Puan Linda Ismail, Johor

"Saya gunakan sebagai alat bantu mengajar di kelas dan untuk anak saya" - Cikgu Erny Marlidya, Perak

"Sangat sesuai untuk guru yang guna kaedah fonik. Size kit sesuai untuk kumpulan kecil.." - Cikgu Normas Idayu, Sabah

HARGA PROMOSI KHAS UNTUK ANDA

Saya bukan je nak berkongsi Teknik Pantas Membaca ni dengan Puan, saya juga nak kasi offer menarik;

SET LENGKAP

Kit Pantas Membaca set lengkap yang mengandungi 121 kad imbas huruf & suku kata, roda pintar & kad flip yang super ohsem. Semuanya bernilai RM60

✅ Akses PERCUMA 6 video tutorial online Teknik Pantas Membaca bernilai RM70. Puan boleh ikut setiap langkah yang saya gunakan

✅ Konsultansi PERCUMA dengan saya dan perunding-perunding terlatih kami selama 3 bulan bernilai RM100

Nasihat & rundingan perkembangan anak Puan melalui Performance Progress Tracking

✅ Mystery Gift bernilai RM7

Kesemuanya bernilai RM237.

TAWARAN TERHAD

BELI 1 PERCUMA 6

Tak perlu bayar RM237..

Tak perlu bayar RM197…

Tak perlu bayar RM157….

Tak perlu. Puan hanya bayar RM97 untuk kesemua tawaran ini. Ya!

RM97 SAHAJA

Kami hanya perlukan komitmen daripada Puan selama 3 bulan sahaja supaya anak Puan dapat membaca dengan lebih lancar. Puan akan dapat akses kepada perunding-perunding kami secara 1-to-1 melalui online.

TUNGGU DULU! ADA LAGI BONUS..

Kalau Puan order sekarang kami juga nak kasi BONUS;


✅ Diskaun pembelian Wooden Toys Collection 2021 bernilai RM10

Wooden 5-in-1 Activity Cube RM79.90 Offer RM69.90 

Wooden Race Track RM59.90 Offer RM49.90


✅ Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia, termasuk Sabah & Sarawak bernilai sehingga RM12. Wow!

HARGA INI AKAN TAMAT BILA-BILA MASA

KLIK BUY NOW SEKARANG!!


快速阅读方法 - BAHASA MALAYSIA


Total Price

MYR97.00